S’Estret – Alone in the dark

Dematí fred i mig plujós a s’Estret de Valldemossa. Ha costat força encalentir els dits repetint blocs que ja hem fet mil vegades. Un parell de projectes en ment, però al final ens hem decantat per un clàssic amagat i no massa conegut, Alone in the dark, 7A+. La veritat és que el nom avui ha sonat mig a ironia, ja que en el moment de més motivació hem arribat a ser set persones provant el bloc. L’altra mitja part del nom s’ha complit i la grisor ha entrat deixant-nos una fina pluja que ha banyat el bloc. Aviat ha escampat i pedaç en ma ens hem posat a eixugar el bloc. Els que no ens hem rendit a la pluja, hem seguit provant mètodes, i al final premi per en Beia i en Gus, en Jordi i en Jou s’han quedat ben aprop, mentre que en Jaume i en Lluis hauran de cercar nous mètodes.

IMG_2335IMG_2347

Dues seqüències de Alone in the dark, 7A+ (Fotos: Gustavo de Vicente)

El problema en qüestió és una “petita” proa desplomada amb caiguda una mica incòmoda. Els passos claus es troben a l’entrada, amb diferents mètodes possibles, i probablament arribar bé a la sortida del bloc ja que la resta de passos són força sostinguts. Una línia no massa concorreguda, però que darrerament ha sofert vàries repeticions. Sembla un bloc sòlid en el seu grau, cosa que no sempre és fàcil.

Altres blocs que hem provat (l’èxit final d’alguns desconeixem a hores d’ara) han estat Jop (entrada baixa), Zubizarreta (de peu i entrada baixa), Son Rocas (entrada assegut),… Sempre hi ha excuses per tornar a s’Estret!

Anuncis

Un pensament sobre “S’Estret – Alone in the dark

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s