Noves seccions – Crònica del mes

En aquesta nova etapa del blog hem decidit incorporar algunes seccions noves al funcionament habitual del mateix. L’activitat vinculada al bloc de la nostra illa passa força desapercebuda, per això i com a forma de donar a coneixer que, qui i com es desenvolupa el bloc a Mallorca engegam una nova secció que tractarà de recopilar tota aquella informació més rellevant que es dóna durant tot un mes a les pedres de la nostra roqueta.

Per poder fer-ho és imprescindible la participació dels seguidors del blog i dels que feim bloc a Mallorca. Aquesta iniciativa preten transformar la simple visió passiva del que anam publicant en la participació de tots en els continguts que apareixeran. Per això, quan acabi cada mes tots aquells que ho desitgin ens podran enviar a la nostra direcció de correu electrònic (entreblocsmallorca@gmail.com) un resum de la seva activitat més destacada, des dels projectes que han sortit, als blocs que creis que val la pena recomanar perquè la resta s’animi a provar-los, passant per blocs nous que s’hagin obert o simplement que s’ha aconseguit pujar de grau. La informació que s’enviaria en el mail, per exemple, es podria estructurar de la següent forma; Nom del bloc, grau del bloc, zona on es troba el bloc i observacions (reflexions sobre el grau, sensacions viscudes, anècdotes, si el bloc s’ha fet a flash, al segon intent,…). A més, es pot acompanyar d’una fotografia representativa del bloc. Per altra banda, el blog també està obert a aquelles informacions que puguin afectar a les nostres zones de bloc, des de conductes mediambientalment reprobables fins a qüestions d’accessiblilitat. Una vegada haguem rebut la informació, en finalitzar la primera setmana del mes, des del blog realitzarem la crònica. Així mateix, ens reservam el dret a publicar aquelles informacions que siguin més rellevants, per no saturar el blog ni els seus seguidors. (Això en cap cas significa que ens guiem per números, ja que com hem citat abans hi haurà una part reservada per a blocs recomenables).

Desde Entreblocs us animam a tots i a totes a participar, amb la intenció que això NO esdevingui un espai on enfrontar els egos, sinó un punt de trobada de tots els que sortim a blocar, on consolidar graus, consensuar noms i en definitiva fer evolucionar el nostre esport.

Entre tots i totes farem la crònica del bloc de Mallorca.

Imatge

En Tomeu fent Esperó Perillós un recomanable 6B de Ses Mosqueres

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s