Crònica calenta d’allà on no hi plou…….

No vos mal penseu, lo de calenta és per la calor que feia l’altre dia pel sud. Varem anar al Refugi, a Cala Figuera, ja que després d’aquests dies de pluja segurament la zona de Santanyi era la més eixuta. Idò si, la varem endevinar, però va fer un sol de justícia que ens va encalentir la sang i qualque cosa més………

Després d’encalentir als blocs fàcils, varem anar a provar ” Pipe line” una placa un poc alteta de 6C que ja vàrem estar provant la darrera vegada que haviem anat per la zona, en Beia en un parell de pegues  el va fer, jo al segon pegue del dia també el faig i seguidament en Gus. Jo me vaig quedar molt satisfet amb l’encadene, darrerament no estic gens fort i el grau està al voltant dels meus llimits, gràcies als companys que m’emparaven i animaven amb els seus crits.

Imatge

Gus provant “Pipe Line” la foto és d’un altre dia, no en varem fer cap aquesta vegada.

Després en Beia i en Gus varen anar  a provar “Jump” un llançament que al primer cop d’ull pareix fàcil, però quan el proves ja veus tot d’una que no ho és tant. Novament en Beia el fa el primer, en no se quants de pegues, però en Gus no l’hi acaba d’anar bé i no   l’aconsegueix blocar, haura d’insistir un altre dia, ja sabeu que la roca és abrasiva per aquestes contrades i això no te deixa donar-li massa pegues si vols conservar qualque capa de pell pels altres blocs. 

Imatge

Aqui a un dels pegues a “Jump”

Després se varen engrescar a provar “La cresta de la ola” un altre bloc altet que recorre una aresta, un poc exposat per algunes pedres que té a la zona de recepció,  en Beia el va fer en no molts de pegues.

Tots els blocs anomenats estan al bloc que es diu “S’ona”. Mentrestant en Jaume estava al bloc “Es Piercing” provant el seu projecte “Voll Dammer” un 7A/7A+ que recorre l’aresta dreta d’aquest estetic bloc. Al cap d’una estona ja l’estaven provant en Joaquim, en Gus i en Beia que encara que ja el té fet ho va provar amem si tornava a sortir. Idò no hi va haver tanta sort aquesta vegada per en Beia, ni per els altres tampoc. Tal vegada per la calor el talò no quedava on ho hauria de fer i no va sonar la flauta. Entre pegue i pegue també provaren “Pepet”  un 6C/ 6C+  que van fer en Jaume, Gus i Beia i “Juanita” un 6C??? que va fer en Beia.

blocs refu 018

En Miquel a “Voll Dammer”

blocs refu 008

En Gus provant “Juanita”

blocs refu 016

Joaquim provant ” Voll Dammer”

Jaume a Pepet

Jaume blocant “Pepet”

Mentres tant jo vaig obrir un bloc nou que no surt als croquis, però crec que ja l’havia provat en Miquel Riera, el varem batiar com a “Topik” i està al bloc “Es Crash”. Va per l’aresta d’un sostre per sortir per l’aresta superior, en Beia va ser el primer que el va treure. Després en Joaquim, alies Mister Betas, i jo li varen trobar una altre seqüencia amb unes regletes que hi ha a la placa i surt un poc més fàcil d’aquesta manera, potser damunt 6C, que en Joaquim va resoldre.

Na Lena també va estrenar un bloc que jo havia obert l’anterior vegada que varem venir, es diu “Asisi”

blocs refu 034

Lena, estrenant aquest nou bloc “Asisi”

Au salut i ens veim entre els blocs.

Tomeu Genovart.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s