Croquis de Puigpunyent (Ca’n Bouldertàires)

blocpunyent febrer 06 040

“Quimeres” ja fa uns anyets…..

Aquestes són les ressenyes de la zona Ca’n Bouldertàires a Puigpunyent. Abans li deiem Blocpunyent amb motiu de la Trobada d’escaladors que hi ferem l’any 2004, si no vaig errat. Però els primers que hi anaven per allà, gent del poble, li varen posar aquest nom i me pareix molt bé  respectar-lo.

Aquesta zona  la vaig coneixer fent una sortida amb gent del poble a cercar bolets, de bolets no en varem trobar però per jo va ser molt millor veure els blocs que hi havia i no varem trigar gaire a anar a obrir-los.

Els seus descobridors també varen tenir la mateixa experiència i d’aquí surt el nom, gràcies a n’en Boc i a n’en Dosqui.

M’agradaria fer un croquis sobre fotos i de fet en tenc una part ja feta, però això du molta feina i jo soc molt dolent amb la informàtica, ho seguiré intentant i en tenir-ho ho posaré aquí perquè tots ho pogueu aprofitar.

Esper que vos sigui d’utilitat i que disfruteu dels blocs, recordau respetar el lloc i mantenir-ho ben net. És  una zona privada i si no feim desastres ho podrem seguir disfrutant.

Salut i ens veim entre els blocs!!!

Tomeu Genovart.

croquis escan153

Croquis

Zona de boulder, devora Puigpunyent. En arribar a Puigpunyent des de Palma, carretera MA-1041, anau a l’esquerra en direcció a Galilea, carretera MA-1032. A uns 100 metres pasareu per davant l’església i just després veureu a la dreta un camí asfaltat que és diu carrer de sa Teulera, amb un indicador de “La reserva del Galatzo”, continuau per aquest camí sempre en direcció a La Reserva. Si des de que colliu aquest camí mirau el contaquilómetres del cotxe, hi ha uns 2200 metres fins al creuer que puja a la zona.Una altra bona referència és una doble curva molt tancada , primer a la esquerra i després a la dreta, i costa per amunt. Enmig d’aquesta curva a la dreta, quasi al final, hi ha el camí asfaltat que puja a la zona. Anau alerta, el camí està en males condicions. Zona amb molts de blocs fàcils, ideal per iniciació, amb bones caigudes i un entorn fantàstic.

Anuncis

3 pensaments sobre “Croquis de Puigpunyent (Ca’n Bouldertàires)

    • Esteim treballant per poder oferir-vos més resenyes, però això dur molta feina i necessitam temps. Ara estic fent alguns croquis amb fotos dels blocs i les linies dibuixades a sobre, lo que encara du més feina, en tenir-ho fet tendreu notícies. Salut i gràcies pel teu agraiment.

      Tomeu.

    • També pots trobar les resenyes de Ses Mosqueres que ja fa temps que estan penjades, les trobaras mirant les etiquetes de “Ses Mosqueres” i “croquis”. Que ho disfrutis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s