Retorn post-operatori

Ara ja fa més d’un mes que me varen operar de la mà i aquesta és la primera vegada que he anat a blocar. Maldament encara me fa un poc de mal en pitjar a damunt la ferida, el metge m’ha dit que puc fer de tot, sempre anant un poc alerta i aturant si me molesta. Realment només me molesta per collir alguns romos i per fer mantels, així que triant un poc els problemes no hi ha cap pega i la veritat és que ja en tenia ganes. També he de dir que amb la calorada que ha fet no en tenia cap ganes d’anar a blocar, però com que el dijous hi havia una baixada important de les temperatures era el dia idoni.

Varem quedar per anar a “Lucus ” ,el bosc màgi,c o així és com li deien abans en llatí. més concretament a la zona d’es Guix (coneguda per alguns com a Comafreda per la proximitat del torrent homònim, però en realitat els blocs es troben dins la possessió d’es Guix). I la veritat és que va fer un horabaixa perfecte per blocar, en arribar allà el termòmetre del cotxe marcava 22 graus i això a l’agost està molt bé. Fins i tot me vaig posar els calçons llargs i no me varen fer gens de nosa.

Jo no hi havia estat mai en aquesta petita zona. Són un grapat de blocs devora el torrent i a l’ombra de les alzines. En total hi deu haver uns trenta i pico de problemes. Els problemes els va obrir el nostre company Jaume ja fa temps i darrerament amb altre gent n’han obert alguns més, sobretot de més dificultat.

Jo vaig fer un parell de problemes de 6A a 6B que ja me varen costar, com es nota això d’estar una temporada sense anar a fer bloc. He estat ben esbreonat…..però vaig passar un bon gust!!

Fent una placa de 6B

Fent “Tot és Possible” una placa d’aproximadament 6B

Els altres es varen dedicar a provar alguns projectes que els hi quedaven o que,encara queden a alguns…..


torrent des guix agost 13 002En Gus a Pedra de Foc, un altre problema proper al 6B (sortint recte)

torrent des guix agost 13 024En Jordi sortint de Rhamnus, la variant de 6C+ que coparteix entrada amb altres dos problemes.

torrent des guix agost 13 012En Gus repetint Trencador de Pedres, 6C

torrent des guix agost 13 026En Jaume fent la variant de més a la dreta, Salvatoris, 7A aprox.

torrent des guix agost 13 029En Jordi fent la variant del mig, Ludo – Vici, 7A aprox.

torrent des guix agost 13 020 En Gus a l’entrada que comparteixen Rhamnus, 6C+ (va cap a l’esquerra amb creuament), Ludo – Vici, 7A (va pel mig, sortint on el mantle és més dificil) i Salvatoris, 7A (va cap a la dreta aprofitant una presa roma que hi ha a la part interna del desplom). Tres problemes amb la mateixa entrada, que comparteixen algunes preses (girades de ma) i que tenen sortides completament diferents.

torrent des guix agost 13 042En Gus a la primera repetició de “Te Veig de Morros”, un atípic problema obert per en Guillem Garcia i de difícil graduació, entre el 6C i el 7A

torrent des guix agost 13 039

En Jaume provant “Te Veig de Morros”

Bon horabaixa, bona temperatura i sobretot bona companyia. Que tingueu un bon estiu i anau per l’ombra…salut i ens veim entre els blocs!!!

Tomeu Genovart.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s