Ja hi tornam a ser…

Després d’un estiu calorós, com tots, i d’un setembre que no arribava a refrescar, a la fi arriba l’octubre i la tardor. Encara que ha fet una setmaneta d’alta humitat relativa i ha fet una calor d’aquesta aferradissa i que te fa suar sense fer res, vull pensar que ja començarà a fer unes temperatures més agradables per anar a blocar.

Així tornarem a começar l’activitat bloquera i a donar-li una empenta al blog que darrerament el teniem un poc aturat…

Aquest dissabte passat vàrem pujar a Ses Mosqueres, com sempre la pujadeta ens fa entrar en calor i més del que voliem… Però una vegada arribats a dalt i després d’haver reposat un poc per recuperar l’alè, va canviar sa cosa i varem poder escalar amb una temperatura acceptable.

Ens aturàrem al sector “Es Crull” per anar encalentint i férem els blocs fàcils de devora i amb això que varen començar a provar una entrada assegut al problema que dona nom al sector, i després de provar diferents sistemes i donar-li pegues al final va sortir…en Gus, en Jaume i en Miquel el varen fer i trobaren que deu sortir 6C aprox, si li entram d’assegut. Així que ja tenim una altre manera de fer aquest bloc que de dret ja és ben interessant…

ses mosqueres oct 13 010

En Jaume en “Es Crull Sit”.

ses mosqueres oct 13 002

En Tomeu provant “Es Crull Sit”.

ses mosqueres oct 13 006

En Miquel a l’entrada d’assegut de “Es Crull”

ses mosqueres oct 13 005

En Marcel fent “Tanca sa porta”

Just al costat en Jaume, en Gus i en Joaquim varen estar provant ” El bueno El feo El malo” i poc a poc anaren assimilant el moviment d’entrada fins que va agafar color, però encara no s’ha acabat, queden els següents moviments que tampoc no són fàcils, una feina pendent…

I al mateix bloc, una mica a l’esquerra, en Miquel en va obrir un altre, que ja teniem ullat però no l’haviem provat mai. Encara sense batiar a l’espera de que en Miquel li trobi un nom, ja que ell mateix se va encarregar de fer la primera. Una entradeta de dues regletes petites per fer un dinàmic a un bon canto i sortir, pocs moviments però intensos i a falta de repeticions per fer una cotació de la seva dificultat.

Vàrem baixar al forat del sector “Morloks” per provar “El Zulo” però després de fer alguns dels problemes de devora varem sortir escapats perque feia una humitat asquerosa i suàvem com a porquets, així que no era el dia més indicat per provar una placa de regletes petites, millor amb una mica de fred i més adherència.

D’aquí vàrem anar al triangle, alguns hi tenien feines pendents i alguns encara les hi tenim… Varen estar provant ” Se te’n va sa pinça” i anaven sortint els moviments en aïllat, però encara queda poder encadenar tots els moviments que segur que un dia cauran. En Jaume se va treure una espina  i va fer el problema que dóna nom al sector “Es Triangle”, ja l’havia provat altres vegades però no acabava de sonar la flauta i a la fi va sonar, un altre cap al sac.

ses mosqueres oct 13 017

En Jaume fent “Es Triangle”

ses mosqueres oct 13 033

En Miquel provant els moviments de “Se te’n va sa pinça”

ses mosqueres oct 13 014

En Joaquim provant “Se te’n va sa pinça”

ses mosqueres oct 13 031

I en Gus provant el mateix problema.

I per acbar el dia en Gus es va fixar amb la placa que hi ha just al costat esquerra de “Quin pati men” que ja va deixar de ser projecte quan un dia d’inspiració la vaig fer, al final surt facilet com a 6A/ 6A+, però no sempre fa ganes de fer una plaqueta tombada i alta amb poques preses, i per això fa falta estar inspirat. Idò just al costat en Gus va netetjar una altre línia i va fer sa primera, aquest surt un poc més difícil, 6B+ aproximadament, i el va batiar com a ” Llopis”, afegint un altre problema a la zona.


mosqueres

20131005_155409

Dues presses d’e’n Gus en aquesta nova línia “Llopis”

Un dia ben aprofitat, amb l’obertura de dos problemes nous i una entrada d’assegut a una línia ja existent, qualque feina pendent realitzada i altres que quedaran per una altre dia i així tenim excusa per tornar.

Salut i ens veim entre els blocs!!!!

Tomeu Genovart.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s