entre pluges…

Cercant un dia que no plogués i que sa roca estigués eixuta, mirant prediccions meteorològiques i dessitjant que endevinin, vàrem trobar que aquest dissabte passat era un bon dia. Un parell de dies sense ploure, o plovent molt poc, un poc de sol i vent eren senyes segures de que sa dessitjada roca estaria en condicions de ser escalada. Vàrem triar el sud de l’illa que era on donaven millor temps i la zona que triàrem va ser Es Refugi a Cala Figuera. El cel estava encapotat però al manco no plovia i sa roca estava prou bé, les prediccions deien que a partir de les 16:00 h plouria així que vàrem aprofitar el poc temps que teniem.

Repetírem uns quants blocs d’aquests alts de placa que trobam per la zona i també en provàrem uns quants de nous que tenia ullats i que ja havia netejat i preparat la zona de recepció, un dia que hi vaig anar tot sol.

es refugi 30nov 13 002

Gus a “Cris” una plaqueta alta amb sortida divertida de 6B+

es refugi 30nov 13 008

es refugi 30nov 13 013

es refugi 30nov 13 014

Tres imatges del mateix bloc, que tots tres varen fer, “Topik” 6B/+

Dos d’aquests nous varen sortir bé i rapidament, facilets. En canvi n’hi va haver un que no ens va sortir, encara que vàrem estar a punt un parell de vegades. El bloc en qüestió es diu “Monotemàtic” i és una placa ben vertical i sense gaire preses, comença d’assegut amb una lateral bona d’esquerra i un monodit molt petit per la mà dreta i els peus bastant dolents. D’aquí ens hem d’aixecar i fer un dinàmic al l’aresta de dalt del bloc, hi ha una presa abans d’arribar a dalt però és molt mal de fer endevinar-la. Trobam que deu sortir 6C, però això ja es confirmarà en estar fet.

es refugi 30nov 13 018

Tomeu sortint de “Kheops” de dret, ara falta entrar d’assegut…..

Com era d’esperar les prediccions meteorològiques no varen endevinar l’hora que havia de ploure i damunt la una i mitja va començar a fer brusca i ja no va aturar, en veure els blocs regalimar aigua per tots costats decidírem aplegar.

Al manco tenguérem l’oportunitat de blocar un parell d’hores i així llevar-nos un poc les ànsies de tocar roca. Amem si aquesta propera setmana ens dona una alegria el temps i podem anar a blocar tot el dia, sense sorpreses.

Tomeu Genovart.

Salut i ens veim entre els blocs!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s