Torna a lluir el sol…

A la fi després de tants de dies de pluja, fred, humitat i poques possibilitats d’escalar el temps ens va donar l’oportunitat de gaudir d’un dia assolellat. Ja en teniem ganes de poder estar en camiseta i notar la roca eixuta i calenta, deixar el plomes, els guants i el gorret de banda i sentir el sol a lo nostra pell.

Vàrem tornar anar a Santanyi, concretament a Sa Torre den Beu, un bon lloc per fugir de la humitat que hi ha als boscos i sense arbres que facin ombra…

Alguns venien amb la intenció de provar “Mimosa”, un dels blocs més durs de la zona, i els altres a fer el que poguéssim, suficient per disfrutar i passar un bon dia entre amics.

Primer ens vàrem aturar al sector “El Far”, per encalentir i un poc més, per després anar al darrer sector de la zona el “Mimosa”, on hi ha el bloc que du el mateix nom.

sa torre, saproa dec 13

Jo fent “Arete”.

sa torre dec 13 004

En Gerardo a “Gent Giscant”.

sa torre dec 13 010

En David sortint de “Feliç” linia plaquera que surt 6C+.

Una vegada al sector en qüestió en Miquel se va posar per feina i va fer una bona feina. En un parell d’intents li va sortir, després de lluitar amb ell unes quantes vegades, en altres ocasions, a la fi el s’ha fet seu, molt bona. Però això no va ser tot perquè en David poc després també el va fer i per gravar-lo en video el va tornar repetir… Llàstima que jo sóc un patata amb les maquinetes i no vaig pitjar bé el botó de gravar i no se va gravar. Tal vegada més endavant si el volen repetir ho gravarem…, però això ja és una altra història. En Jaume, que té un dit un poc fotut, li va donar un parell d’intents i li estava sortint quan li va petar una punteta d’un peu i el va fer caure, però tornarà…

sa torre mimosa dec 13

sa torre mimosa dec

Dues imatges d’en Miquel fent “Mimosa”.

Idò això va ser tot, que no és poc, dos encadenes d’aquest blocarro de 7C i un dia amb un bon sol, bona companyia i ens ho passàrem molt bé, més no podem demanar.

Salut i ens veim entre els blocs.

Tomeu Genovart.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s