La vall de Lluc…

Aquest dissabte anàrem a blocar a la zona dels Pixarells, de dalt i de baix. Dia fred i una mica humit, alguns blocs estaven en condicions però n’hi havia d’altres que estaven massa humits per poder provar-los.

Ens aplegàrem un bon grapat de bloquers amb ganes d’apretar, cada un dins el seu nivell, després d’uns dies plujosos que ens han impedit castigar-nos els dits i sentir el contacte de la roca amb la pell.

Començàrem al sector de dalt amb els blocs fàcils per encalentir per després passar a provar altres coses, així  varem provar “Es mantel verd”  i a en Guillem li va anar molt bé. Rapidament va fer la versió de dret,que surt 6C, i després, amb un parell d’intents, el va fer d’assegut, que li puja la dificultat a 7A+. En Javi també el va fer de dret, amb un sistema diferent a l’emprat per en Guillem. Això té el bloc, cada un ha de trobar la manera que li va millor per resoldre els problemes. Els altres no ho aconseguírem, però li vàrem veure color, així que haurem de seguir intentant-ho.

Uns quants varen estar provant l’entrada d’assegut d’un problema ja obert “L’aresta” que abans es començava de dret, en Guillem va obrir aquesta nova entrada i va fer la primera un altre dia que va estar per la zona. Segons els que la varen fer deu sortir 7A començant d’assegut.

Li varen donar un bon grapat de pegues, fins que  trobaren el sistema per resoldrer-ho. Una vegada trobada la solució el van fer uns quants, Miquel, Gus, Ramsés, David i no se si algú més… Aquesta memòria de moscard que tenc no dóna per més, encara que realment no se si els moscards en tenen molta o poca de memòria jo ho deia pel tamany del cervell que amb això no hi ha cap dubte…

Seguidament varen estar cercant la seqüència, per resoldre la sortida per alt, d’un bloc que també ja estava obert ” Homo habilis”, 6C+, que té entrada d’assegut, i fins ara acabava juntant les mans a un forat gran que ja està ben amunt. El projecte que tenen en ment és de sortir per alt, afegint uns quants moviments, augmentant l’alçada i conseqüentment la dificultat del problema. Cosa que ja és confirmarà en deixar de ser un projecte… Vegent els avanços que varen fer, en la resolució de la seqüència a seguir, no es torbarà massa.

pixarells gener 14 043

En Ramsés a “Homo habilis” ja agafant el forat superior, però encara queden uns quants moviments…

pixarells gener 14 015

En Guillem al mateix problema.

pixarells gener 14 035

Una altre imatge, en Copi al mateix problema.

Un altre problema que se va provar va ser una connexió de dos problemes ja resolts, es tracta de juntar l’entrada de “Kit vaquero” amb la sortida d’ “Antibiotic man” un trequin de moviments que donen com a resultat un 7B anomenat “Anti vaquero”. En David va ser un dels agraciats en aconsseguir-ho i seguidament en Copi també el va resoldre. En Gus va quedar molt aprop de acabar-lo, caient als darrers moviments… Feina pendent per una altre sessió. En Copi se va encarregar de fer la primera de “Anti Kit”, que seria la connexió inversa, és a dir, començant per “Antibiotic man” i sortint per “Kit Vaquero”. Sobre el grau, sembla que seria un poc més fàcil que la seva germana inversa, però en Copi no es va voler pronunciar fins que es repeteixi.

pixarells gener 14 005

En Gus a l’entrada d’ aquesta línia “Anti vaquero”, que és la mateixa de “Kit vaquero” que continua recte per amunt .

pixarells gener 14 036

En Tomeu també li va donar uns bons pegues…

pixarells gener 14 027

En Copi fent el mateix problema, sense passar gaire pena…

pixarells gener 14 028

pixarells gener 14 032

En David començant i acabant “Anti vaquero”

Per continuar ens vàrem moure cap al sector de baix….alguns volien provar “Sa fonda” i algun projecte pendent.

Però en arribar als blocs esmentats veiérem que estaven massa humits per poder provar-los, així que vàrem desfer un tros el camí ja fet per provar uns problemes que estan just devora el camí que ens duu abaix, “El murcielago” i “Yumeirah ” .

El primer va ser resolt per en Guillem i un altre cop en Gus se va quedar molt aprop de fer-lo però no va sortir, aquesta vegada. Amb l’altre no hi va haver tanta sort… Encara que en David va aconsseguir fer el moviment d’entrada i no pegar amb els peus per damunt el matalàs, que és el que sol passar quan es cull el canto de fora amb un moviment dinamic i els peus perden el contacte amb la roca obligant a arrufar les cames per no fregar pel matalàs…

I això va ser tot el que jo vaig veure, uns quants  partírem abans, els altres varen quedar més temps, i ja no se que més va passar en aquesta jornada per la vall de Lluc….

Salut i ens veim entre els blocs!!!

Tomeu Genovart.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s