Molta activitat en es Pixarells

Ja fa temps que no escrivia res al blog i he trobat que ja era ben hora… He estat enfeinat, tirant endavant altres projectes i anant a blocar els dies que tot quadra; alineació d’astres,  la posició de la lluna, la direcció i intessitat del vent, el color del niguls, humitat ambiental, sol·licitut per triplicat degudament omplerta i amb els seu corresponent vist i plau,… entre altres factors. Vàrem anar el dijous, que va ser festa, a blocar per Lluc a la zona de’s Pixarells d’abaix. Darrerament hi ha hagut molt de trui per aquest redol, qualque línia nova, encadenes de projectes, repeticions de linies ja encadenades i moltes rialles i bon ambient.

En Simó  va resoldre un projecte pendent, Gravity, 8A, i just a la dreta de Vueling també va resoldre Radical Company,7C, i és que està molt fort aquest al·lot!!!!

En Joan d’Inca va obrir i va fer el “First Ascent” d’una variant a l’esquerra de Vueling, Endometriosis 7B, d’aquesta manera s’arriba al forat de recepció del llançament sense haver de fer-lo, així i tot, encara queda un bon dinàmic per arribar-hi. És curiós com a un bloc que hem vist tantes vegades amb el temps encara surten noves linies… això és fantàstic!!!

I a més alguns aconsegueixen resoldre els seus projectes personals, Sa fonda 7A+/B encadeant per en Jaume, en Ramses, en David, en Tomeu i en Jaume es Chino. Jumeira 7B+ blocat per en Ramses. Vueling 7B+/7C repetit per en David i en Dominik, un jove austríac que ha passat un dies per Mallorca. Endometriosis, 7B, també per en David, en Miquel Beia, en Guillem Garcia, en Copi i en Ram. I alguns altres que els tenen a punt, però això ja serà un altre dia…

Jo per no avorrir-me he obert uns quants de problemes nous, d’aquests més facilets que m’agraden a jo, i en tenc uns quants més d’ullats per obrir un altre dia, aportant la meva contribució al desenvolupament d’aquesta zona. Així, a  poc a poc, va augmentant el nombre de linies que hi trobam perquè tothom les disfruti.

Un dels projectes que m’ha estat ocupant molt de temps, del poc que me queda, és la realització d’una petita guia de bloc de la zona de Cala Figuera anomenada “Es Refugi” amb intenció de publicarla i que tothom la pugui tenir. Això duu més feina de la que pareix i m’ha duit moltes hores de seure davant l’ordinador, maquineta amb la que no ens duim massa bé i ens entenem lo just i necessari, no més, per fer-ho quadrar tot i que quedés com toca. Ara ens falta enregistrar-ho, trobar esponsors i dur-ho a imprimir, tot d’una que estigui llest vos informarem.

Imatge

Joan a Endometriosis…

Imatge

David a Endometriosis…

Imatge

Una altre imatge de’n Joan a Endometriosis

Imatge

En Dominik, un al·lot Austriac que està ben fort….

 

Imatge

Així va acabar es dit de’n Joan provant Endometriosis…..

 

Imatge

En Tomeu al mateix bloc….

Imatge

Relaxing time….veri tipical bloqueren !!!!!

Imatge

David a Vueling..

 

Salut i blocs!!!

Tomeu Genovart.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s