Pixarells a roll seguit…

Una altre vegada per aquestes contrades de la serra de Tramuntana, la vall màgica de Lluc.

Aquests darrers dies hi ha anat molta gent per aquesta zona intentant encadenar els blocs més, podriem dir, de moda. Perquè no podem negar que en aquest món, el del boulder, també hi ha modes i no només de la vestimenta que més s’estila a la temporada, també hi ha línies de moda, alguns problemes nous i altres de no tan nous, que són assetjats per un gran nombre de bloquers ansiosos per encadenar-les.

Una d’aquestes línies, oberta fa poc temps, és “Endometriosis” que aquest passat primer de maig va ser resolta per en Jaume, després d’un parell de dies provant els moviments, va arribar l’esperada recompensa. Cotada de 7B per la majoria de repetidors, encara que n’hi ha algún, que és més alt i no li costa tant, que troba que és 7A+.

pixarells maig 14 017

Unes imatges d’en Jaume blocant “Endometriosis”

pixarells maig 14 023
pixarells maig 14 034

pixarells maig 14 025

En Tomeu també li va donar uns bons pegues, però encara se li resisteix…

Una altre línia molt provada darrerament és “Jumeira”, 7B+, i que aquesta vegada va ser resolta per en Miquel Beia, acabat d’arribar dels Pirineus amb un 7C a la butxaca “Tigre et dragon” de la zona de Targassona. I com que no li va pareixer prou, també va fer “Vueling”, 7B+, i el “first ascent” d’una nova línia que vaig obrir just a l’esquerra de “Jumeira” que surt com a 6C+ i batiada com a “Gen-ètic”, que també va encadenar en David.

pixarells maig 14 003

pixarells maig 14 011

Dues imatges d’en David a “Gen-ètic” una de les noves línies.

pixarells maig 14 027

Aquesta bubota en acció és en Miquel a “Vueling”

pixarells maig 14 009

Tomeu a “Jumeira”

I com que no puc sofrir veure  possibles línies, que no estan obertes, encara vaig obrir dues línies més a la banda d’abaix al fons del carreró….sumant novetats. Hi ha gent que només va a blocar tot el que pot, i me pareix molt bé, però a mi m’agrada obrir línies quasi tant com escalar-les. De fet hi ha moltes de les que he obertes que no crec que pugui fer mai, estan a una altre dimensió per al meu nivell, però això no me tira endarrera i allà on hi veig un problema nou jo el faig net i si puc el faig i sino ja el deix per els que estan més forts, tot són maneres de disfrutar…

Salut i ens veim entre els blocs.

Tomeu Genovart.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s