A la fi…

Sa Torre novembre 12 021

Després de moltes hores de fer-hi feina a la fi ja tenim sa guia de boulder d’Es Refugi acabada i impresa. Encara que és una zona petita m’ha costat molt poder acabar-la, entre que jo soc molt dolent amb la informatica i he anat aprenent pel camí com fer el montatge per editar-ho, fer fotos dels blocs i tornar a repetir fotos dels que no han quedat bé, alguns blocs nous que han anat sortint quan pareix que ja tot està fet i després els viatges a l’imprenta per anar provant com quedava amb els seus pertinents retocs de darrera hora… Ara ja vos puc dir que és una realitat.

fotos guia es refugi 001

He volgut començar per aquesta zona per diferents motius, un d’ells és el seu tamany ja que, en ser petita, vaig pensar que me duria menys feina. Un altre és perquè és una zona que conec bé i he col·laborat en l’obertura de molts dels seus blocs. També, perquè és una zona on no hi ha problemes d’accés ja que és una zona pública i a més li tenc un especial estima per ser un dels primers llocs on vaig començar a fer bloc de la mà den Miquel Riera, ara fa un bon grapat d’anys.

fotos guia es refugi 003

He triat aquest format, tipus llibret, perquè vaig pensar que fer una guia de tota l’illa, a més de molta feina, quedaria massa grossa i mala de manetjar; si vas a blocar a una zona per que dur un totxo de llibre del que només empraras unes poques pàgines? I així va sorgir l’idea d’anar fent llibrets de les diferents zones de l’illa, un per cada zona. Aquest és el primer i esper que no sigui el darrer. Tot depén de l’aceptació que tengui entre els bloquers i, si agrada, n’hi haurà més, de fet ja he començat a preparar-ne un altre.

fotos guia es refugi 002

L’edició de sa guia ha estat possible gràcies a la col·laboració d’algunes tendes i rocòdroms de l’illa; Foracorda, Mon d’Aventura, Doble8, Es Cau i Es Rocòdrom d’Inca. També he rebut ajuda d’alguns amics que m’han ajudat a provar blocs per graduar-los (encara que ja sabeu que això no és més que una orientació), traduir i corregir textes, fer fotos, deixar-me eines per fer els cròquis,haver de sofrir-me i altres coses. Moltes gràcies a tots, sense voltros no hauria estat possible.

En Carlos de Foracorda m’ha ofert la seva tenda per fer una petita presentació de la guia, amb cervesa, qualque cosa per picar, projecció de fotos de la zona i un sorteig de material per a tots els assistents que comprin sa guia aquest dia. Encara no hem concretat la data, però segurament serà a principis del mes que vé, setembre, ja vos ho comunicaré en saber-ho segur. Així que ja ho sabeu no hi podeu faltar.

Salut i ens veim entre els blocs!!!

Tomeu Genovart.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s