Retornant…

Hora de tornar a calçar-me els peus de moix, després d’un estiu molt enfeinat i practicament sense blocar durant quatre mesos, arriba l’hora de possar-me ses piles i tornar a trepar. El lloc triat va ser els Pixarells, a Lluc, la roca tenia bon tacte i feia una bona temperatura, ni fred ni calor. Molt bona companyia i ganes de tocar sa roca un altre cop, encara que les forçes no m’acompanyaren, així i tot vaig passar un dia molt agradable. Vaig provar uns quants blocs, però no me’n va sortir cap, però al manco vaig fer un poc d’exercici.

Uns dels blocs que no vaig fer, un altre dia sortirà.

Jo a un dels blocs que no vaig fer, “Anabel”, un altre dia sortirà.

Va ser un dia de molts d’intents i poques realitzacions, aquesta va ser la tònica del dia per tots, bé qualqu va encadenar qualque bloc, però en deixàrem un bon grapat apunt, a l’espera de les condicions idònies, per dir qualque cosa…

119

122

115

Varen estar provant “Trescientos” però la regleta de dalt els escupia cap a terra una vegada i una altre, aquesta punyetera gravetat no ens ajuda gens ni mica… Un altre dia serà.

David a "Trescientos"

David a “Trescientos”

136

143

Dues imatges d’en Gus a “Trescientos”

Ens varem juntar un bon grapat de gent, a més dels habituals varen venir en Jaume es “moro” i na Mª Antonia. En Jaume va fer “Antibioticman” i “Palestina lliure”, dos bons blocs.

142

Mª Antonia fent la sortida del bloc “Dinàmic”

També vengueren en Miquel “Beia” i tota sa familia, en Gustau Gastalver acompanyat de sa familia i una altre parella amb el seu fill. Molts de nins jugant i escalant per la Terra de ses olles. Petits ermassets, tots van a l’escola d’escalada d’Esporles, el futur de l’escalada.

146

En Xim fent un bon tros de bloc baix l’atenta mirada del seu progenitor.

149

Na Claudia fent el mateix bloc.

Els pares també tengueren temps de fer qualque línia i de provar-ne d’altres.

153

En Miquel fent “Kit vaquero”

154

En Gustau també va fer la mateixa línia.

Alguns varen provar una de les noves línies que estan sortint a la cova, un lloc fosc i humit però amb possibilitats de fer problemes amb xorreres a un bon sostre. En Joaquim va estar apunt de blocar “Underground” caient al darrer moviment collint el top, que poc va faltar… He de dir que tampoc era el millor dia per fer aquest problema, practiment totes les preses d’aquest bloc estaven humides i es feia molt dificil progresar. Ben segur que un dia en bones condicions caurà, anims Joaquim que ja el tens apunt!!!

Molt bon ambient i bona companyia per terres de la serra de tramuntana.

Salut i ens veim entre els blocs!!!

Tomeu Genovart.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s