Fred per Cala Embasset

Dia d’hivern com toca, ja era ben hora. Fred i bona adherència. Qualque gota de pluja encara que no va ni banyar els blocs. Vent de nord fred i sec. Bona companya i bon ambient per aquestes terres de ponent. Ens varem arribar a juntar un bon grapat d’amants de les petites pedres i dels grans projectes. Gent vinguda de diferents indrets de la nostra roqueta al punt de reunió, aquesta vegada a Cala Embasset.

Dia de provar mètodes i d’intentar solucionar projectes, amb premi per alguns i sumissió per altres, qüestió de seguir insistint fins aconsseguir-ho. Aixó si al manco queden ben matitzats els moviments per el proper dia que hi tornem, insistència i no recular.

Jo a la fi vaig fer el meu gran projecte, encara que només sigui un trist 6B que no se ni com es diu, gràcies a en Raul company de projecte, que em va dir un altre sistema. D’aquesta manera ell el fa al primer intent del dia, a jo pel contrari no me surt. Recercant, trob un altre peu i aquesta vegada si, a la fi me surt.

Alguns varen estar provant el Cibersheep i en Jaume va estar apunt de fer-lo caient al final quasi sortint. Aviat sortirà.

P1100598P1100613P1100615

Després es varen liar a provar Dos mandingas y un pepino, amb premi per en Gus que si va passejar quasi sense esforç, molt bona.

També varen estar provant una placa alta de 7A, que no se com es diu, en Ramses el va repetir per mostrar-los el mètode, però sense sort per als altres.

P1100618

P1100637

P1100623

P1100632

Un altre bloc que varen provar va ser el Victorinox, però a ningú li va sortir, molt dur així que a seguir provant.

Una altre jornada entre els blocs ben entretinguda i ja amb ganes de tornar-hi. Ens n’anam cap a casa ben cansats però també ben contents.

Salut i blocs.

Tomeu Genovart.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s